Femail

Οι θεατές του Old House New Home του George Clarke επικρίνουν το ζευγάρι για την καταστροφή της γεωργιανής αγροικίας

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της εκπομπής του Channel 4, γονείς δύο παιδιών, η Leighla και ο Phil αγόρασαν μια αγροικία γεωργιανής φυλής στα περίχωρα του Stroud στο Gloucestershire για 605.000 £

Οι θεατές του Old House New Home του George Clarke επέκριναν ένα ζευγάρι επειδή μετέτρεψε την γεωργιανή αγροικία του 19ου αιώνα σε «άλλη μια ήρεμη μονάδα Ikea».

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της εκπομπής του Channel 4, γονείς δύο παιδιών, η Leighla και ο Phil, διευθυντές επιχειρήσεων και υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, αγόρασαν μια φασαρία, διατηρητέα γεωργιανή αγροικία στα περίχωρα του Stroud στο Gloucestershire για 605.000 £.

Αλλά γεμάτο με προστατευμένα αυθεντικά χαρακτηριστικά, το ζευγάρι εξήγησε πώς ήθελε να αποκαταστήσει το σπίτι με συμπάθεια και πήρε την απόφαση να βάλει μια σαφώς βιομηχανική σφραγίδα στην κατασκευή.





Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασαν τον αρχικό προϋπολογισμό των 125.000 λιρών £ 15.000, όσοι συντονίστηκαν έμειναν λιγότερο από εντυπωσιασμένοι με την ανακαίνιση - συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης επέκτασης που πρόσθεσαν στην εισηγμένη αγροικία τους.

«Το Old House New Home θα πρέπει να ονομαστεί ξανά Old House Unsympathetically Butchered - η γεωργιανή αγροικία γίνεται μια άλλη ήπια μονάδα IKEA. Εγκληματικό», έγραψε ο ένας, ενώ ο δεύτερος έγραψε: «Κατέστρεψε τελείως το όμορφο σπίτι του Cotswold! Μόνο ο επάνω το έσωσε. Συγνώμη.'



περισσότερα βίντεο

    • Δες το βίντεο

      Escape to the Chateau: Η σκοτεινή οροφή μετατρέπεται σε ένα εκπληκτικό sky bar

    • Δες το βίντεο

      Η Carolina McCauley μοιράζεται hack για να καθαρίσει τη βρωμιά και τα τρόφιμα στο φούρνο μικροκυμάτων

    • Δες το βίντεο

      Η Martine McCutcheon επιδεικνύει σβέλτη φιγούρα με μαύρη δερμάτινη φούστα



    • Δες το βίντεο

      Πρώην μοντέλο αποκαλύπτει πώς την νάρκωσαν και την «βίασαν βάναυσα»

    • Δες το βίντεο

      Σε ένα τετράχρονο που θα τρώει μόνο πατατάκια στέλνονται πάνω από 450 πακέτα

    • Δες το βίντεο

      Επικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με πούλιες

    • Δες το βίντεο

      Η Martine McCutcheon δείχνει σβέλτη με πουά φόρεμα

    • Δες το βίντεο

      Η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου αποκαλύπτει μια γεύση από τα νυφικά

    • Δες το βίντεο

      Πώς να διώξετε την κυτταρίτιδα με ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας

    • Δες το βίντεο

      Ο διευθυντής εστιατορίου παραιτείται για να ιππεύσει άγρια ​​άλογα στη Σιβηρία κάτω από το μηδέν

    • Δες το βίντεο

      'Κάνε υπομονή': Ο Ραντουκάνου αποκαλύπτει τη συμβουλή που της έδωσε ο Χάμιλτον

    • Δες το βίντεο

      Ο Raducanu κερδίζει στο Champions Tennis και παίζει διπλό με το είδωλο Bahrami

Τζορτζ Κλαρκ

Οι θεατές του Old House New Home του George Clarke επέκριναν ένα ζευγάρι επειδή μετέτρεψε την γεωργιανή αγροικία του 19ου αιώνα σε «άλλη μια ήρεμη μονάδα Ikea». Στη φωτογραφία, το εξωτερικό πριν

Το ζευγάρι πρόσθεσε μια επέκταση βιομηχανικού στιλ στο σπίτι του για να το φέρει στον 21ο αιώνα. Στη φωτογραφία, μετά την ανακαίνιση

Το ζευγάρι πρόσθεσε μια επέκταση βιομηχανικού στιλ στο σπίτι του για να το φέρει στον 21ο αιώνα. Στη φωτογραφία, μετά την ανακαίνιση

Πριν από την ανακαίνιση (στη φωτογραφία), ο Γιώργος εξήγησε πώς ο σκοτεινός και παλιός διάδρομος ήταν κάθε άλλο παρά φιλόξενος

Πριν από την ανακαίνιση (στη φωτογραφία), ο Γιώργος εξήγησε πώς ο σκοτεινός και παλιός διάδρομος ήταν κάθε άλλο παρά φιλόξενος

Ωστόσο, οι θεατές διαφώνησαν με τη νέα βιομηχανική σκάλα και αστειεύτηκαν ότι έπρεπε να έρθει με ένα

Ωστόσο, οι θεατές διαφώνησαν με τη νέα βιομηχανική σκάλα και αστειεύτηκαν ότι έπρεπε να συνοδεύεται από μια «προειδοποιητική» πινακίδα λόγω των αιχμηρών άκρων της. Στη φωτογραφία, ο διάδρομος μετά τη μεταμόρφωση

Ο Phil και η Leighla (στη φωτογραφία), που έχουν δύο νεαρά αγόρια, ξόδεψαν 15.000 £ από τον προϋπολογισμό τους £125.000 σε ανακαινίσεις

Ο Phil και η Leighla (στη φωτογραφία), που έχουν δύο νεαρά αγόρια, ξόδεψαν 15.000 £ από τον προϋπολογισμό τους £125.000 σε ανακαινίσεις

Μιλώντας για το εξωτερικό του ακινήτου, ο αρχιτέκτονας Τζορτζ Κλαρκ εξήγησε: «Ο βαθμός ΙΙ που αναφέρεται, από μπροστά, έχει τέλεια γεωργιανά χαρακτηριστικά.

«Αλλά στην πλάτη, είναι μια τσιμεντένια ζούγκλα. Ένα μείγμα από προσθήκες και φινιρίσματα του 20ου αιώνα το έχει καταστήσει πιο αντιαισθητικό παρά εντυπωσιακό. Μέσα, είναι εξίσου ανακατεμένα ».

Ο Phil παραδέχτηκε: «Υπάρχουν πολλά που δεν λειτουργούν αυτή τη στιγμή, χρειάζονται αγάπη για να τα ξαναβάλουμε. Δεν θέλουμε να μοιάζει με το σπίτι όλων των άλλων γιατί δεν είναι σαν το σπίτι όλων των άλλων ».

Σε απάντηση, η Λίλα πρόσθεσε: «Το θέλουμε με συμπάθεια αλλά και να μας αντικατοπτρίζει».

Αφού αποφάσισαν να προσθέσουν μια επέκταση βιομηχανικού στυλ στο σπίτι τους για να το φέρουν στον 21ο αιώνα, το ζευγάρι άρχισε να δουλεύει - και δέκα μήνες αργότερα, ο Τζορτζ επέστρεψε για να δείξει στους θεατές την ανακαινισμένη ιδιοκτησία.

Η κουζίνα είχε παλιά διακόσμηση και χρειαζόταν απεγνωσμένα μια μοντέρνα αναμόρφωση. Στη φωτογραφία, πριν από τη μεταμόρφωση

Η κουζίνα είχε παλιά διακόσμηση και χρειαζόταν απεγνωσμένα μια μοντέρνα αναμόρφωση. Στη φωτογραφία, πριν από τη μεταμόρφωση

Η κουζίνα (στη φωτογραφία, μετά) δόθηκε μια νέα πνοή και μετατράπηκε σε έναν εξαιρετικό χώρο για να απολαύσει η οικογένεια τις ώρες του γευμάτων μαζί

Η κουζίνα (στη φωτογραφία, μετά) δόθηκε μια νέα πνοή και μετατράπηκε σε έναν εξαιρετικό χώρο για να απολαύσει η οικογένεια τις ώρες του γευμάτων μαζί

Πηγαίνοντας στην ενότητα σχολίων, ένας θεατής έγραψε: «Κατέστρεψε τελείως το όμορφο σπίτι του Cotswold! Μόνο ο επάνω το έσωσε. Συγνώμη'

Μιλώντας για τη νέα, τολμηρή επέκταση σε σχήμα L, ο George είπε: «Είναι μια καθορισμένη αντίθεση μεταξύ παλιού και νέου. Όλα τα στοιχεία συνεργάζονται με την ιαπωνική επένδυση της Leighla από πάνω, βοηθώντας να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας στην κάποτε χαοτική πρόσοψη.

Συνέχισε εξηγώντας πώς η παλιά διακόσμηση δεν αξιοποιεί στο έπακρο τη θέα στην ύπαιθρο, ενώ ο σκοτεινός και παλιός διάδρομος ήταν «κάθε άλλο παρά φιλόξενος».

Αλλά κατευθυνόμενος προς τα μέσα, αποκάλυψε έναν σύγχρονο βιομηχανικό χώρο γεμάτο φως που απέτισε φόρο τιμής στον ιστορικό σύνδεσμο του ακινήτου με το ζυθοποιείο.

Ωστόσο, η καυτή κίτρινη ατσάλινη δοκός και οι αιχμηρές σκάλες δεν πήγαν και πολύ καλά με τους θεατές.

«Η σκάλα χρειάζεται προσοχή! Ωχ!' έγραψε το ένα, ενώ το δεύτερο έγραψε: «Η πρώτη μου σκέψη σε αυτή τη σκάλα είναι ποιος θα είναι ο πρώτος που θα χτυπήσει το κεφάλι του στην αιχμηρή άκρη».

Ένας άλλος συμφώνησε: «Θα μπορούσατε να αυτοκτονήσετε κατά λάθος σε αυτή τη σκάλα».

Ένα μείγμα από προσθήκες και φινιρίσματα του 20ου αιώνα κατέστησε το εξωτερικό του ακινήτου πιο αντιαισθητικό παρά αρχοντικό. Στη φωτογραφία, μπροστινή όψη

Ένα μείγμα από προσθήκες και φινιρίσματα του 20ου αιώνα κατέστησε το εξωτερικό του ακινήτου πιο αντιαισθητικό παρά αρχοντικό. Στη φωτογραφία, μπροστινή όψη

Το κύριο υπνοδωμάτιο πριν ήταν θαμπό και χρειαζόταν απεγνωσμένα κάποια έγχυση χρώματος. Στη φωτογραφία, πριν την ανακαίνιση

Το κύριο υπνοδωμάτιο πριν ήταν θαμπό και χρειαζόταν απεγνωσμένα κάποια έγχυση χρώματος. Στη φωτογραφία, πριν την ανακαίνιση

Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα ανανεώθηκε, η οποία περιελάμβανε σκοτεινή ροζ επένδυση και ένα γκρίζο κεφαλάρι με αντίθεση. Στη φωτογραφία, μετά την ανακαίνιση

Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα ανανεώθηκε, η οποία περιελάμβανε σκοτεινή ροζ επένδυση και ένα γκρίζο κεφαλάρι με αντίθεση. Στη φωτογραφία, μετά την ανακαίνιση

Τζάκι πριν την ανακαίνιση

Ο Τζορτζ επαίνεσε το ζευγάρι και είπε ότι «δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά στην αποκάλυψη, την αποκατάσταση και την ενσωμάτωση όλων των αναφερόμενων παραδοσιακών χαρακτηριστικών». Στη φωτογραφία αριστερά, τζάκι πριν, και δεξιά, μετά

Πριν από την ανακαίνιση, ο επάνω όροφος ήταν ένας άδειος καμβάς για να παίξει το ζευγάρι (στη φωτογραφία)

Πριν από την ανακαίνιση, ο επάνω όροφος ήταν ένας άδειος καμβάς για να παίξει το ζευγάρι (στη φωτογραφία)

Το ζευγάρι δημιούργησε ένα ειδικό πάτωμα για τα δύο νεαρά αγόρια του - πλήρες με δύο τολμηρά, πολύχρωμα υπνοδωμάτια, μαζί με ένα κοινόχρηστο μπάνιο και έναν πολύ χρήσιμο χώρο προσγείωσης (εικόνα)

Το ζευγάρι δημιούργησε ένα ειδικό πάτωμα για τα δύο νεαρά αγόρια του - πλήρες με δύο τολμηρά, πολύχρωμα υπνοδωμάτια, μαζί με ένα κοινόχρηστο μπάνιο και έναν πολύ χρήσιμο χώρο προσγείωσης (εικόνα)

Ένα από τα νέα, πολύχρωμα δωμάτια είχε έντονους πράσινους τοίχους και χαρακτηριστικά δεινοσαύρων, κάτι που ήταν μια ευπρόσδεκτη έκπληξη για τον γιο τους

Ένα από τα νέα, πολύχρωμα δωμάτια είχε έντονους πράσινους τοίχους και χαρακτηριστικά δεινοσαύρων, κάτι που ήταν μια ευπρόσδεκτη έκπληξη για τον γιο τους

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο επέλεξε ένα μπλε και άσπρο θέμα, με διακοσμητικά με αερόστατο (εικόνα)

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο επέλεξε ένα μπλε και άσπρο θέμα, με διακοσμητικά με αερόστατο (εικόνα)

Ο τέταρτος πρόσθεσε: «Αυτό το κίτρινο φαινόταν απαίσιο στο δοκάρι», ενώ ένας πέμπτος σχολίασε: «Οι άνθρωποι δεν σέβονται πλέον το στυλ και την κομψότητα. Είναι όλο βιομηχανικό ατσάλι και καμένο ξύλο ».

Καθώς συνέχιζαν την περιήγησή τους, ο Γιώργος σημείωσε ότι πριν, η διάταξη του ισογείου δεν προσφερόταν στην οικογενειακή ζωή.

«Η άθλια κουζίνα της δεκαετίας του '70 δεν ήταν σχεδόν η καρδιά του σπιτιού, ενώ δύο λιγότερο χρησιμοποιημένες αίθουσες υποδοχής στο πίσω μέρος του σπιτιού απολάμβαναν την καλύτερη θέα και ήταν γεμάτες με αυθεντικά χαρακτηριστικά», είπε. «Η λύση ήταν να ανατραπεί η παρτίδα και να αναδιαμορφωθεί ο χώρος».

«Από τα υλικά μέχρι τη χρωματική παλέτα, ο Phil και η Leighla έχουν κατακτήσει απόλυτα το σημείο με αυτή τη μοντέρνα εκδοχή μιας παραδοσιακής εξοχικής κουζίνας. Και δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά στην αποκάλυψη, την αποκατάσταση και την ενσωμάτωση όλων των αναγραφόμενων παραδοσιακά χαρακτηριστικών.'

Ο Phil πρόσθεσε: «Έχοντας αυτή την πέτρα στην επίδειξη, ξέρεις πραγματικά ότι βρίσκεσαι σε ένα πέτρινο σπίτι του Cotswolds».

Το σαλόνι πριν φαινόταν σαν να είχε βγει από μια εποχή του '70 και χρειαζόταν απεγνωσμένα λίγο TLC (εικόνα)

Το σαλόνι πριν φαινόταν σαν να είχε βγει από μια εποχή του '70 και χρειαζόταν απεγνωσμένα λίγο TLC (εικόνα)

Το ζευγάρι πρόσθεσε ένα ποπ χρώμα με τη μορφή ροζ καναπέδων με έντονα μπλε τοίχους σε αντίθεση. Στη φωτογραφία, μετά τη μεταμόρφωση

Το ζευγάρι πρόσθεσε ένα ποπ χρώμα με τη μορφή ροζ καναπέδων με έντονα μπλε τοίχους σε αντίθεση. Στη φωτογραφία, μετά τη μεταμόρφωση

Ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής George Clarke ήταν ενθουσιασμένος με τη μαρμάρινη επιφάνεια εργασίας στην πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα (φωτογραφία)

Ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής George Clarke ήταν ενθουσιασμένος με τη μαρμάρινη επιφάνεια εργασίας στην πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα (φωτογραφία)

Ο νέος, μοντέρνος, γεμάτος φως βιομηχανικός χώρος στο διάδρομο απέτισε φόρο τιμής στην ιδιοκτησία

Ο νέος, μοντέρνος βιομηχανικός χώρος γεμάτος φως στο διάδρομο απέτισε φόρο τιμής στον ιστορικό σύνδεσμο του ακινήτου με το ζυθοποιείο

Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα ανανεώθηκε, αλλά ήταν η κορυφή του σπιτιού που υπέστη τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση.

Το ζευγάρι δημιούργησε ένα ειδικό πάτωμα για τα δύο νεαρά αγόρια του - με δύο τολμηρά, πολύχρωμα υπνοδωμάτια, μαζί με ένα κοινό μπάνιο και έναν πολύ χρήσιμο χώρο προσγείωσης.

Ωστόσο, όσοι συντονίστηκαν αγωνίστηκαν να δουν το παρελθόν

«Τριάντα χρόνια θα υπάρχει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με έναν αξιοσέβαστο «αρχιτέκτονα» που θα θρηνεί για το ναυάγιο ενός γεωργιανού σπιτιού στο Cotswolds…» έγραψε ο ένας, ενώ ο δεύτερος έγραψε: «Ένα τόσο ντροπή, όμορφο σπίτι καταστράφηκε».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το αντέξω. Πώς να σκοτώσετε ένα διατηρητέο ​​κτίριο. Τι σκέφτονταν οι σχεδιαστές και οι υπεύθυνοι συντήρησης;».

Εν τω μεταξύ, ένας τέταρτος σχολίασε: «Ακόμα ένα μπέρδεμα στυλ στο γεωργιανό σπίτι. Κρίμα. Όχι αρκετά ενοποιημένο. Είμαι μεγάλος λάτρης της ανάμειξης μοντέρνου και παραδοσιακού, αλλά μια σκάλα γεωργιανού στιλ στον μοντέρνο χώρο θα λειτουργούσε καλύτερα. Λανθασμένη διάταξη που καταστρέφει την αρχική μπροστινή είσοδο».